HTML

Hálózatépítés innovatív módszerekkel

MLM egy kezdő szemével, aki a folyamatos tanulásban és az új módszerek alkalmazásában látja a kulcsot a sikerhez ' Akadályok nem léteznek, csak kihívások. '

Mielőtt belefognál...

2011.09.05. 22:12 :: kezdohalozatepito

Sziasztok!

Ahogy ígértem ebben a bejegyzésben a üzlet beindítása előtti fontos dolgokról írok pár ötletet, tanácsot.
Először is mielőtt hálózatépítésbe fogsz, tedd fel magadnak a kérdést, hogy biztos Neked való-e ez a szakma? Mivel az MLM-körökben gyakran hangoztatott közhellyel ellentétben nem való mindenkinek ez a hivatás, nem lesz senki csupán azért sikeres, mert akarja. Folyamatos önképzés és üzleti, vezetői beállítottság nélkül szinte lehetetlen a tartós siker elérése, ez egy komoly szakma amiben ugyanúgy a lehető legképzettebbnek kell lenni, mintha például menő ügyvéd szeretne valaki lenni. Ezt pedig csak folyamatos tanulással lehet elérni.
A következő fontos kérdés: elég kitartó, motivált vagy-e, hogy minden akadály kihívás ellenére a csúcsra érhess? Rengeteg munka, energia kell ahhoz, hogy a semmiből valaki egy komoly hálózatot tudjon felépíteni.
Amennyiben az első két kérdésre igen a válasz, akkor a következő dolgod, hogy egy olyan MLM-hálózatot találj, aminek a termékével azonosulni tudsz (amiben teljes mértékben hiszel), és megfelelő a marketing terve is ahhoz, hogy hosszútávon valódi passzív jövedelemre tehess szeret vele. A hálózatépítésnek ez a lényege.
Szerencsésnek érzem magam, mert én sok év után - mindig is nagy lehetőségeket láttam az MLM által nyújtott lehetőségekben - végre rátaláltam egy olyan cégre amely hosszútávon valóban passzív jövedelemkereseti lehetőséget biztosít. Ezért eldöntöttem, hogy belefogok ebbe az üzletbe, és bármilyen áron elérem a célom (teljes anyagi függetlenséget) a segítségével.Ezért nekiálltam képezni magam még mielőtt belefogtam volna, és teszem ezt folyamatosan továbbra is, mert ez elengedhetetlen a siker elérése és annak fenntartása érdekében. Ekkor jöttem rá, hogy az MLM sokkal több egy jól fizető munkánál. Pár hét alatt is olyan szintű személyiségfejlődésen mentem keresztül, amit álmomban sem gondoltam volna, pedig csak pár a témával kapcsolatos szakirodalmat olvastam el.

 "Akadályok nem léteznek, csak kihívások."

üdv: sCsaby

1 komment

Üdvözlet

2011.08.26. 17:52 :: kezdohalozatepito

Szeretettel üdvözlök miden Kedves Olvasót a most induló blogomon!

Az blogon a saját hálózatom felépítését fogom publikálni egyedülálló módon a blog a vállalkozás indítása előtt elindul. Remélem az ötleteimmel sok kezdő vagy akár régi hálózatépítőnek tudok segíteni majd. Természetesen mások ötleteit is szívesen veszem, remélem egy igényes vitafórumként is fog szolgálni ez a blog a jövőben, ahol megvitathatjuk az egyes észrevételek, módszerek hatékonyságát, életképességét és tapasztalatokat cserélhetünk egymással. Reményeim szerint ezt a blogot a közeljövőben egy folyamatosan íródó sikertörténetként fogják emlegetni, és segítséget tudok nyújtani vele a szakmában sikeressé válni akaró kollégáknak, továbbá egymásnak is segíteni tudunk. Jó pár külföldi és egy-két sikeres magyar az MLM-et megreformálni akaró kolléga könyveit olvasva rengeteg olyan dolgot találtam, ami az én meglátásaimmal a szakmával (igen! ez egy szakma, bármit is állítanak róla sokan) kapcsolatban összhangban vannak. Ezeket az ötleteket a sajátommal kiegészítve szeretnék részt venni az MLM megreformálásában kicsiny hazánkban. 

hamarosan jelentkezem az első igazi, hosszabb hangvételű bejegyzésemmel, ami legfőképp az üzlet beindítása előtti lépésekről fog szólni

üdv: sCsaby

 

 

1 komment

Címkék: siker mlm vállalkozás hálózatépítés önképzés